Möt våra pedagoger


Sanna.jpg

Sanna - Förskollärare

Sanna har jobbat som förskollärare sedan 2007. På fritiden intresserar hon sig för vintage och att dansa Lindy Hop. 

”Jag tycker om att arbeta med rörelseaktiviteter med barnen. Jag tycker även att det är intressant att utmana barnens språk - och matematikutveckling med olika resonemang och begrepp. Jag tycker att pedagogisk dokumentation är viktigt för förskolans utveckling”.


Stina.JPG

Stina - Barnskötare

Stina är barnskötare och har jobbat på förskola sedan 1988. På fritiden gillar Stina att fotografera, lyssna på live-musik och syssla med geocaching.

”Jag tycker att utevistelse är en viktig del av verksamheten, bland annat i skogen och på Kulans kolonilott vid Stora Skuggan. Jag anser att hållbar utveckling och genusarbete är viktigt i förskolan.”


383092_orig.jpg

Mårten - Kock

Efter nästan 25 år som kock på olika restauranger och hotell runt om i Stockholm, fick Mårten en idé om att laga mat på en förskola vore kul att prova. Valet blev Kulan och här har han jobbat sedan hösten 2005.

"Jag gillar att laga den mesta typen av mat men vurmar lite extra för vegetarisk mat. Jag vill gärna utmana barnen och få dem att prova nya råvaror och smaker. För mig är det viktigt att alla barn och föräldrar känner sig välkomna in i köket med frågor och idéer, hjälpa till eller bara vara.


Lina foto 001.jpg

Lina - Förskollärare och rektor

Lina har jobbat på Kulan sedan augusti 2016 men har jobbat inom skola och förskola sedan 2002. Fritiden ägnar hon mest åt sin familj och är gärna ute och promenerar i skog och natur.

"Jag tycker om att undersöka tillsammans med barnen. Låta dem få uttrycka sina tankar och hypoteser, utmana dem utifrån det och sedan reflektera tillsammans över de nya upptäckterna. Jag tycker det är viktigt att synliggöra barnens lärande för dem själva."