Köket och maten
På Kulan är vi stolta över att erbjuda Stockholms godaste och bästa mat i vårt eget KRAV-certifierade kök! Vi äter en varierad kost, lagad från grunden utan halvfabrikat med inspiration från världens alla hörn. Stort fokus ligger på vegetarisk mat och minimalt med socker.
Här rädds inte barnen maten utan frågar “vad är det för böna?”. Barnen äter allt och vågar testa nytt. Att vi har våran egna utmärkta kock är en stor fördel och gör att barnen har möjlighet att ställa frågor om maten och lär sig grunderna i näringsrik och god kost. Vi gillar också att uppmärksamma särskilda kalenderdagar, däribland våffeldagen, kanelbullens dag, semmeldagen, alla hjärtans dag, jul, påsk- och midsommarlunch.
Rotselleristoppa med rostat bovete samt nybakt bröd
Chow Mein Tofu
Carnitas på Jackfrukt, tortillas, coleslaw och pickad lök






Från frö till tallrik - Vår kollonilott
Vi tänker klimatsmart och följer årstiderna i köket. Genom att använda säsongens råvaror kan vi skapa härliga rätter som är både miljövänliga och näringsrika.






KRAV-certifiering
Maten som serveras på Kulan är sedan september 2014 KRAV-certifierad. För vår del innebär det att minst 60% av de totala livsmedelsinköpen är hållbara inklusive KRAV-märkta, samt att alla rengörings -och förbrukningsmaterial är miljömärkta.